Over ons

Samen werken aan Drumptse Zeeg. Professionals op het terrein van projectontwikkeling, realisatie en verkoop werken samen om van Drumptse Zeeg een succes te maken.

Makelaar

De Landerije

Specialist in landelijk en bijzonder wonen
In het rivierengebied van Midden-Nederland is De Landerije de specialist in landelijk en bijzonder wonen. Als geen ander bekend met het hogere segment en de wensen inzake exclusief en bijzonder wonen. De verkoop door De Landerije staat garant voor een professioneel en tegelijk zorgeloos aankooptraject van de zes Drumptse Zeeg villa’s.

Aannemer

BurgtBouw

Bouwen is onze passie
BurgtBouw is een hecht familiebedrijf; klantgericht, daadkrachtig en soms een beetje eigenzinnig. Met ruim 36 jaar kennis en ervaring bieden we onze opdrachtgevers toegevoegde waarde in advies en uitvoering. Onze passie en ons vakmanschap zetten we, samen met de andere partners, graag in voor het unieke project Drumptse Zeeg.

Projectontwikkelaar

Antrist Vastgoed

Brengt mensen en ideeën samen
Het ontwikkelen van projecten waarin sociale cohesie, participatie en duurzaamheid centraal staan; daar staat Antrist Vastgoed voor. Met inzet van de nieuwste inzichten en technieken werken wij aan onze woonconcepten. Vakmensen en ideeën brengen we samen om te komen tot duurzame en succesvolle projecten. Drumptse Zeeg past perfect in ons verhaal.

Architect

Wenink Holtkamp Architecten

Duurzaam en hoogwaardig wooncomfort
Elk project, van kleinschalig tot groots, is voor ons een zoektocht naar de juiste atmosfeer voor de bewoner en zijn omgeving. Een zoektocht die we gezamenlijk aangaan met andere professionele en betrokken partners. Zeker ook voor Drumptse Zeeg: een unieke en kleinschalige wijk waar duurzaamheid en hoogwaardig en modern wooncomfort hand in hand gaan.

Interesse? Schrijf u dan nu in.
Contact

De Landerije
Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
088-0044244
info@landerije.nl