Tiel en Drumpt
Tiel is een levendige stad met uitstekende voorzieningen. Op een ideale locatie in het midden van het land dicht bij zowel Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Het oude dorp Drumpt, ten noorden, is door stadsuitbreiding tegenwoordig met de stad verbonden. De zes villa’s staan op wat vroeger het buitengebied was van beide plaatsen.

Drumpt, een eeuwenoud boerendorp

Het dorp Drumpt, net ten zuiden van de A15, is nog altijd een zelfstandig dorp met scholen en diverse (winkel)voorzieningen. Door stadsuitbreidingen van Tiel, raken de stad Tiel en het dorp Drumpt elkaar vanaf het einde van de twintigste eeuw. Drumptenaren maken met veel plezier gebruik van de voorzieningen die Tiel heeft te bieden.

Tiel centraal met veel voorzieningen

De centrale ligging van Tiel in Midden-Nederland is een enorme pré. De A15 ligt op maar enkele kilometers afstand en van daaruit staat u zo op de A2 en de A27. Hierdoor zijn (universiteits)steden als Nijmegen en Utrecht dichtbij. Maar dat geldt ook voor ’s-Hertogenbosch en Rotterdam. Tegelijkertijd biedt de stad (circa 40.000 inwoners) volop vertier met een rijk aanbod aan voorzieningen op het terrein van winkelen, horeca, cultuur en onderwijs. Tiel ligt aan rivier de Waal. Het veer Tiel-Wamel brengt u snel naar de zuidelijke overkant. Flipje, de door Philip van Alfen in 1935 verzonnen stripfiguur, is nooit uit Tiel vertrokken en nog altijd te zien in het Flipje & Steekmuseum Tiel. 

Interesse? Schrijf u dan nu in.
Contact

De Landerije
Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
088-0044244
info@landerije.nl